C# .NET Developer

Functieomschrijving

 Waarom bij ons werken als C# .NET Developer?
 

</> Impact op miljoen gebruikers.

Wij bouwen complexe applicaties met enorm veel data - van kleine rekenmodules voor duizenden consumenten tot digitale klantportalen voor een miljoen gebruikers. Onze software is gebaseerd op moderne development- en architectuurprincipes (MVC, CI/CD en Angular). Ons ontwikkelteam bestaat uit developers, testers, analisten, projectmanagers, consultants, UX’ers en strategen. Samen helpen wij grote bedrijven slimmer werken.

 

</> Nieuwste tools en technieken.

Onze kartrekker Stefan Bosma vindt innovatie erg belangrijk. Dat zie je ook terug in onze stack. Wij werken graag met ASP.NET MVC, .NET Core 2.2 (en alles daarna) en Angular 10. Wij experimenteren veel met nieuwe tools en investeren in de individuele ontwikkeling van onze mensen. Als software developer ontvang je een opleidingsbudget van 2.500 euro per jaar en een keuzebudget (bonus) van 12,5% van jouw jaarsalaris.

Functievereisten

Jij wordt blij van deze benefits:
+ Salaris van € 4.000 tot € 4.500 per maand.
+ Vaste winstdelingsregeling (gemiddeld 1 maandsalaris).
+ Bonus (keuzebudget) van 12,5% van jouw jaarsalaris.
+ Individueel opleidingsbudget van 2.500 euro per jaar.
+ Maandelijkse netto internetvergoeding.
+ Goede spullen, zit/sta bureaus, dagelijkse lunch, release borrels, teamuitjes, en meer!

Wij worden blij van deze benefits:
+ Ervaring met Angular of andere Javascript-based frameworks, ASP.NET MVC en/of .NET Core.
+ Goede kennis van TypeScript, HTML5 en CSS3, CSS pre-processors, Bootstrap, Ivy Renderer en RxJS.
+ De drang om de nieuwste technieken te onderzoeken en onze architectuur te blijven vernieuwen.

Over eBenefits

Wij zijn een ervaren tech partner voor verzekeraars en pensioenfondsen. Gedreven door innovatie en user experience bouwen wij intelligente software voor bedrijven als AON, ABN Amro en ASR. Ongeacht het device, doel of platform zorgen wij met een hecht en compact team voor een waardevolle connectie tussen financiële bedrijven en hun klanten.

Meer weten?
We maken reageren graag zo makkelijk mogelijk. Bel of whatsapp met Susanne via 06-53478895. Zij maakt graag een afspraak voor jou en een van onze developers. Jouw reactie mailen kan ook via vacature@ebenefits.nl