Front-end Designer / Developer

Functieomschrijving

Waarom bij ons werken als Front-end Designer / Developer?

Brede scope en complexe applicaties.
Wij bouwen complexe applicaties met veel data - van kleine rekenmodules voor duizenden consumenten tot prijswinnende klantportalen met een miljoen gebruikers. Als front-end designer ontwikkel je gebruiksvriendelijke schermen en styling, en als developer zet je deze om in werkbare én technisch sterke interfaces. Van nieuwe functionaliteit in bestaande applicaties tot aan volledig nieuwe digitale producten. Bij jou staat de eindgebruiker altijd centraal. Met een oog voor techniek, design én mensen zet jij een duidelijke stempel op ieder eindproduct.

Nieuwste tools en technieken.

Onze kartrekker Stefan Bosma vindt innovatie erg belangrijk. Dat zie je ook terug in onze stack. Wij werken graag met HTML5, CSS3, Typescript, Angular 12 en GIT. Wij zijn niet heel gevoelig voor hypes maar experimenteren wel graag met nieuwe tools die ons werk nog efficiënter kunnen maken. Ook investeren wij daarom graag in de individuele ontwikkeling van onze mensen.

Functievereisten

Jij wordt blij van deze benefits:
+ Een prima salaris.

+ Keuzebudget als bonus en pensioen van 12,5% van het jaarsalaris.
+ Individueel opleidingsbudget en 8% vakantiegeld.
+ 25 vakantiedagen per jaar.
+ Maandelijkse netto internetvergoeding.
+ Goede spullen, zit/sta bureaus, dagelijkse lunch, release borrels, teamuitjes, en meer!

Wij worden blij van deze benefits:
+ Je hebt ervaring met (responsive) designs en styling, HTML/CSS en mobile.
+ Je hebt ervaring met JavaScript MVC frameworks zoals Angular, React of Vue.
+ Je hebt affiniteit met het maken van mockups en het afstemmen met de klant.
+ Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Front-End design.


Over eBenefits

Wij zijn een ervaren tech partner voor verzekeraars en pensioenfondsen. Gedreven door innovatie en user experience bouwen wij intelligente software voor bedrijven als AON, ABN Amro en ASR. Ongeacht het device, doel of platform zorgen wij met een hecht en compact team voor een waardevolle connectie tussen financiële bedrijven en hun klanten.

Meer weten?
Stuur even een bericht met je gegevens of je vragen naar vacature@ebenefits.nl. Je krijgt altijd een reactie maar we zijn druk met het bouwen van software. Houd er daarom rekening mee dat het even kan duren voordat we reageren.