Front-end Developer

Functieomschrijving

Waarom bij ons werken als Front-end Designer?

</> Brede scope en complexe applicaties.
Wij bouwen complexe applicaties met veel data - van kleine rekenmodules voor duizenden consumenten tot prijswinnende klantportalen met een miljoen gebruikers. Als front-end designer ontwikkel je gebruiksvriendelijke én technisch sterke interfaces. Van nieuwe functionaliteiten, bestaande applicaties tot aan volledig nieuwe digitale producten. Bij jou staat de eindgebruiker altijd centraal. Met een oog voor techniek, design én mensen zet jij een duidelijke stempel op ieder eindproduct.

</> Nieuwste tools en technieken.

Onze kartrekker Stefan Bosma vindt innovatie erg belangrijk. Dat zie je ook terug in onze stack. Wij werken graag met HTML5, CSS3, Typescript, Angular 10 en GIT. Wij zijn niet heel gevoelig voor hypes maar experimenteren wel graag met nieuwe tools die ons werk nog efficiënter kunnen maken. Ook investeren wij daarom graag in de individuele ontwikkeling van onze mensen. Je ontvangt een opleidingsbudget van €2.500,- euro per jaar en een keuzebudget (in de vorm van een bonus) van 12,5% van jouw jaarsalaris.

Functievereisten

Jij wordt blij van deze benefits:
+ Salaris rond € 4.000,- bruto per maand.
+ Vaste winstdelingsregeling (gemiddeld 1 maandsalaris).
+ Bonus (keuzebudget) van 12,5% van jouw jaarsalaris.
+ Individueel opleidingsbudget van € 2.500,- per jaar.
+ Maandelijkse netto internetvergoeding.
+ Goede spullen, zit/sta bureaus, dagelijkse lunch, release borrels, teamuitjes, en meer!

Wie zoeken wij?
+ Jij hebt minimaal 5 jaar werkervaring.
+ Jij hebt ervaring met JavaScript MVC frameworks zoals Angular, React of Vue.
+ Jij bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Front-end design.


Over eBenefits

Wij zijn een ervaren tech partner voor verzekeraars en pensioenfondsen. Gedreven door innovatie en user experience bouwen wij intelligente software voor bedrijven als AON, ABN Amro en ASR. Ongeacht het device, doel of platform zorgen wij met een hecht en compact team voor een waardevolle connectie tussen financiële bedrijven en hun klanten.

Meer weten?
We maken reageren graag zo makkelijk mogelijk. Bel of whatsapp met Susanne via 06-53478895. Zij maakt graag een afspraak voor jou en een van onze developers. Jouw reactie mailen kan ook via vacature@ebenefits.nl.